











































Cookoovaya
Della Zagkouroglou
Sissy Caravia
Parachute
Perrakis Papers
Kontorousis Bros.
Η επιλογή του ονόματος βασίστηκε κατά κύριο λόγο στην ταύτιση της κουκουβάγιας με τη γνώση και τη σοφία, με στόχο να προβάλλει τη βαθιά γνώση των chef και τη γαστριμαργική τους «σοφία». Σε δεύτερο επίπεδο, το όνομα συνδέει την κουκουβάγια -χαρακτηριστικό της οποίας είναι η εξίσου καλή όραση την ημέρα και τη νύχτα, με τη έξοδο για φαγητό στο εστιατόριο, η οποία μπορεί να γίνει τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ. Πηγή έμπνευσης για το σύμβολο του λογοτύπου αποτέλεσαν τα μάτια της κουκουβάγιας, τα οποία παραπέμπουν ταυτόχρονα στην κάτοψη των εστιών επαγγελματικής κουζίνας. Για το λογότυπο επιλέχθηκε τυπογραφία χωρίς πατούρες, με καθαρές, λιτές γραμμές και κεφαλαία γράμματα ισοπαχή με το σύμβολο του λογοτύπου, ώστε να απορρέουν κύρος και επαγγελματισμό. --------------------------------- The name was chosen based primarily on the identification of the owl with knowledge and wisdom, aiming to show the deep knowledge of its chefs and their gastronomic "wisdom". On a second level, the name connects the owl –whose vision is excellent both during the day and the night- with eating out in a restaurant, something that can be done noon or evening. The symbol of the logo was inspired by the eyes of an owl, designed in a way resembling the cooking hotplates of a professional kitchen. For the logo, the chosen typography has clean, simple lines and capital letters that equal the thickness of the logo symbol, in order to express the restaurant’s validity and professionalism. The symbol of the logo was inspired by the eyes of an owl, designed in a way resembling the cooking hotplates of a professional kitchen. For the logo, the chosen typography has clean, simple lines and capital letters that equal the thickness of the logo symbol, in order to express the restaurant’s validity and professionalism.